Kontrabeskjed. Vi flyttet aldri inn i nytt kjøkken i Sannergata i høst slik vi fortalte om i forrige blogg. Det ble for lite for oss før vi rakk å flytte inn. Til vår store overraskelse dukket en ny mulighet opp istedenfor. Myrens Verksted har gitt oss lokalene som tidligere var Myrens Kjøkken/Kjerne i Sandakerveien 24C. Der har vi stor boltreplass både til produksjon og servering.

I går åpnet vi et nytt sted der som vi kaller GRAM-stua, altså, en storesøster til KaffeGRAM. Konseptet blir litt annerledes enn vanlig kafé eller restaurant. Vi skal ha et godt kafétilbud til de som jobber, trener og bor på Myrens samt tilfeldig forbipasserende (se åpningstider på GRAM-stua sin Facebookside). I tillegg skal vi være et sted der grupper kan møtes. Hvis man vil samle kunder, kollegaer, familie, venner til møter, bursdager og fester trengs steder å være. GRAM-stua skal være et slikt sted.

GRAM-stua endrer også litt konsept underveis. For eksempel har vi startet med julestue der vi har laget pepperkakeby og kan få julestemning. Vi har mange idéer på hvordan vi fremover kan skape møteplasser og fellesskap for de som har noe til felles.

Hos oss skal atmosfæren være helt nedpå og vennlig. Alt vi leverer skal ha høy kvalitet; kaffen, maten og tjenesten som følger med møter og eventer. Det er for eksempel fremdeles mulig å booke juleverksted, julelunsjer og julebord.

Gledelig er at vi endelig har mulighet til å produsere en utvidet meny til KaffeGRAM også. Etter jul håper vi en slik meny og produksjon er rigget opp. GRAM-kjøkkenet skal da produsere mat til egne og andres kaféer samt til bedrifter og eventer.

For en alenemor-gründer er dette en raus prosjektportefølje, men med en voksende gruppe fantastiske ansatte som lager et godt miljø er dette utrolig gøy.

Hjertelig velkommen både på KaffeGRAM og GRAM-stua!