Baristagjengen

Ingen Kaffegram uten de ansatte. Og den fine gjengen som jobber på Kaffegram kan godt få en solid runde hederlig omtale nå i disse juletider. Ja, for i jula passer det med julebord, festtaler og ros. Det passer med lys, god mat og vidunderlig kaffe. Det passer med gode ord og takknemlighet. Og sjefen er uendelig takknemlig for positiviteten, innsatsen, lojaliteten, kompetansen, påliteligheten, den gode dialogen og stemningen som dere skaper på jobb.

Vi gjør ymse feil, men vi lærer og fikser opp. Vi kan ikke alt, men vi er ambisiøse og jobber daglig med å utvikle og forbedre vår lille arbeidsplass. Vi er kollegaer, men blir en familie – og vi vil hverandre vel.

Ikke alle ble avbildet ovenfor på vårt julebord og 10 års jubileum, men de er like mye en del av gjengen og spesielt kan nevnes våre ekstremt pålitelige Aneta som jobber hos oss hver dag hele året, hver dag! Uke som helg, sommer som vinter! Like blid. Ja, med unntak av litt ferie som hun ber om innimellom. Selv med nyresteinplager i høst produserte hun over 300 muffins på to dager. En gang insisterte hun på å fullføre smøring av wraps mens disse smertene grep tak. Mange ville heller ligget i fosterstilling hjemme.

Vel, kjære arbeidsgjeng på Kaffegram – dere er gull!! Og takk til alle dere gjester og stamiser på Kaffegram som er så hyggelige med våre hardtarbeidende ungdommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s