Tillit i hverdagen

Denne uken har vi forsøkt noe nytt. Utenfor Kaffegram har vi satt opp en liten benk. På benken står det en kaffekanne med fersk og god kaffe fra kl. 0630-1845. Ved siden av har vi kopper. Foran står et skilt med forklaring: Dette er en ærlig café satt ut i anledning feiringen av Kaffegram 10 år. 1) Betal med vipps til 19100. 2) Forsyn deg. 10% av salget går til veldedighet.

I et samfunn der vi ser ut til å utvikle oss til å bli mer skeptisk og mistenksomme ovenfor fremmede trenger vi anledninger til å vise at vi har tillit til hverandre. Det gjør godt å få tillit og da må vi også våge å vise tillit.

Foreløpig har vi kun kaffe på vår lille ute-café, men følg med på vår Facebook side. Her vil vi fortelle om ulike anledninger der vi legger ut smaksprøver. Eller kanskje vi på slutten av dagen vil komme med noen spesielt gode tilbud. Vi vil også se om vi klarer å legge ut frokost og matpakkekonsepter. Men altså, foreløpig lager vi litt julestemning og serverer vidunderlig kaffe utendørs på Sagene busstopp.

Ønsker du en ærlig café et annet sted, ta kontakt med oss og vi vil se om vi kan levere et tilpasset konsept for deres behov. Vi kan levere kaffe og mat på flere steder i Oslo. Eksempelvis inne i et resepsjonsområde i en større virksomhet.

Med dette oppfordrer vi flere med oss til å våge og vise litt mer tillit til fremmede selv om det kan koste litt.

Velkommen til den gode, lille caféen på Sagene busstopp – Kaffegram!

2 kommentarer om “Tillit i hverdagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s