Med hund på café?

Kaffegram ønsker å tilrettelegge for både tobeinte og firbeinte, vi elsker hunder!

Hjemme har vi to store; en Berner og en Golden. For spesielt interesserte kan de oppleves på Anneli.mydogs.  Disse to får ikke være med på jobb. De er skjønne, men tidvis ganske hårete og de tar mye plass, kan man si.

Allikevel skal det sies at hunder ER velkommen på Kaffegram, men vi har noen rammer. Vi prioriterer jo alltid de tobeinte hos oss. Vi har respekt for at ikke alle synes hunder er helt fantastiske. Hundene kan jo både lukte vondt, bøsse til, oppsøke personer som ikke ønsker dette, bjeffe når de skvetter og slikt. Dessuten handler det også om renhold og allergier.

Derfor; hunder kan være med inn når andre gjester synes det er greit. Vi ønsker kun en hund av gangen slik at ikke vi stadig må håndtere flere hunder inne som skal hilse og snuse på hverandre. Hunder MÅ ikke komme på siden eller bak disken, heller ikke bittesmå hunder. De kan ikke være med på toalettet fordi da må hunden gå igjennom et område med mat. Ute kan de festet til benkene, men ikke til det sorte metallrøret som er mellom døra til frisøren og caféen. Hunder kan ikke sitte på tepper og skinn på benkene ute. Skinnene kan jo ikke vaskes og teppene blir bare vasket innimellom.

Takk for at dere kommer! Takk for at dere viser skjønn og god dømmekraft på dette. Da blir det hyggelig for alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s