Kaffegram 10 år

Små, enkeltstående caféer klorer seg fast innimellom store, kapitalsterke kjeder. Med marginal økonomi og med stor idealisme klarer slike små steder å holde på i år etter år.

Kaffegram er intet unntak fra denne tilværelsen. Et par eierskifter senere, men bygget på samme lest, er nå Kaffegram berget igjennom sitt første tiår og ambisjonen om å være ‘stedet’ – den gode, lille caféen ved Sagene busstopp – er minst like stor som tidligere.

Denne milepælen – 10 års jubileet – vil vi bruke til å takke våre gjester fra fjern og nær som møter opp hos oss og gir så mye ved bare å være her. Takk for alle tilbakemeldinger på godt og vondt. Takk for alle små og store samtaler. Takk til dere som ‘ser oss’ og jobben vi gjør. Takk til dere som sitter å smatter og nyter gode smaksopplevelser, som sier; «Mmm, hva er det i denne suppen? Den er sååå god!!».

Alt dette er inspirasjon for oss som står opp tidlig og legger oss sent, bærer melk og kutter løk. Det gir energi til oss som er på beina i timesvis av gangen uten at smilet slipper tak og som gjør vårt aller beste for at dere skal trives.

Takk kjære dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s